LAAT UW GOUD EN ZILVER VRIJBLIJVEND TAXEREN

Over Goud Verkopen Rotterdam

Welkom bij Goud Verkopen Rotterdam, onderdeel van OZ Juwelier. Gelegen aan de Beijerlandselaan in Rotterdam zijn wij dagelijks verantwoordelijk voor het taxeren, inkopen én verkopen van de meest prachtige juwelen en sieraden. Omdat wij zelf verantwoordelijk zijn voor het fabriceren van juwelen en sieraden, kunnen wij u de hoogste prijs bieden voor alle soorten edelmetalen. Deze worden immers weer gebruikt in nieuw vormgegeven juwelen, die wij zelf weer verkopen. Op die manier kunnen wij u het meeste geld geven voor uw schatten.

Ozcan Kayhan – HRD gecertificeerd

Aan het roer van Goud Verkopen Rotterdam en OZ Juwelier staat Ozcan Kayhan, gecertificeerd diamantair en al vele jaren professioneel juwelier. Wanneer u diamanten koopt, is het belangrijk dat u weet wat de herkomst en kwaliteit van de steen is. Aan de hand van een diamant certificaat is het mogelijk diamanten te selecteren. Een van de grootste wereldwijde instituten voor het onafhankelijk certificeren van diamanten, is de Hoge Raad voor Diamant (HRD). De HRD is gevestigd in Antwerpen en wordt gesteund door de World Federation of Diamond Bourses (WFDB) en de International Diamond Manufacterers Association (IDMA). Ozcan Kayhan is HRD-gecertificeerd, wat inhoudt dat hij op professionele wijze certificaten kan opstellen voor diamanten waarop de kwaliteit van de juwelen worden weergegeven.

Naast de titel van Diamond Grader maken wij als Max Edelmetaal ook onze eigen ringen, kettingen en andere juwelen. Diamanten kunnen bij Max Edelmetaal zowel in eigen ontwerp als in bestaande monturen worden geplaatst. Dit in tegenstelling tot veel andere juweliers, waar het vaak niet mogelijk is maatwerk te leveren. Is dit al mogelijk, dan gaan hier vaak enkele weken overheen omdat de juwelier hier zelf niet tot in staat is, maar dit uitbesteed wordt. Omdat Max Edelmetaal de juwelen zelf maakt, kunnen zij hier voor u direct mee aan de slag en wordt er tevens een concreet aanbod gedaan voor het maken of aanpassen van bestaande juwelen.

Taxatie van juwelen en sieraden

Naast het graderen van diamanten en het maken van de meest prachtige juwelen, kunt u bij Max Edelmetaal ook terecht voor het laten taxeren van uw juwelen, sieraden en munten. Wij kunnen u tevens direct een geldbedrag aanbieden voor de in uw bezit zijnde objecten. Heeft u dus bijvoorbeeld gouden of diamanten sieraden liggen die u niet meer gebruikt? Laat ons dan een bod doen zodat u deze direct om kunt wisselen tegen de hoogst mogelijke prijs. Tot snel bij Max Edelmetaal!

Actuele Goudkoers

Actuele Zilverkoers

Ook op zondag kunt u bij on terecht om uw goud te verkopen

uiteraard bent u ook van harte welkom om even rond te kijken wij hebben maandelijks nieuwe voorraad aan ringen, oorbellen en kettingen

ook voor uw oud goud kunt uw langskomen voor een taxatie of offerte hiervan.

onder genot van een kop koffie/thee gaan wij uw goud analyseren hiermee kunnen wij zien welk gehalte er aanwezig in uw aangeboden goud.

voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Zondag zijn wij geopend van 13:00 to 16:00

 !Op dit moment is goud verpanden opgeschort (optioneel graag even contact opnemen)

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Contact

Neem direct contact op voor de beste en meest actuele prijzen

Wij geven altijd de beste en meest eerlijke prijs volgens de dagkoers die op deze website vermeld staat. Natuurlijk kunt u ook bellen voor meer concrete informatie. Ook kunt u natuurlijk langskomen in onze winkel in Rotterdam.
NEEM CONTACT OP