UW HORLOGE IS MOGELIJK VEEL GELD WAARD

Inkoop van alle soorten horloges

Een goede prijs voor uw horloge? Het kan! Veel mensen ontgaat het, maar u zal ervan staan kijken hoeveel kostbaarheden mensen vaak in huis hebben, waar ze absoluut geen weet van hebben. Het komt namelijk vrij vaak voor dat er bijvoorbeeld een oud horloge in een kistje opgeborgen ligt en niet meer gedragen wordt, terwijl deze veel geld waar kan zijn. Naast de inkoop van goud, zilver en diamanten kunt u bij Goud Verkopen Rotterdam ook terecht voor de in- en verkoop van uw horloges. Vooral hebben wij interesse in oude horloges van Zwitserse topmerken. Heeft u zelf een oud horloge waar u een goede prijs voor wilt ontvangen? Dan geven wij u een goede en eerlijke prijs voor uw kostbare schatten.

Merken waar wij onder andere interesse in hebben, zijn bijvoorbeeld: Audemars Piguet, Breitling, Cartier, Heuer, IWC, Jaeger-LeCoultre, Patek Philippe, Omega, Piquette, Rolex, Tudor en Vacheron Constantin.

Inkoop Rolex horloge

Goud Verkopen Rotterdam koopt graag uw oude Rolex horloge. Heeft u een oud Rolex horloge en wilt u deze verkopen voor een hoge en eerlijke prijs? Dan kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw Rolex horloge. Rolex staat bekend als het meest prestigieuze horlogemerk ter wereld, en is vaak dan ook veel geld waard. Vooral oudere Rolex horloges zijn erg kostbaar, wat dus betekent dat u altijd een goede prijs ontvangt voor uw vintage rolex horloge.

Een horloge van het beroemdste horlogemerk ter wereld is vooral kenmerkend door zijn klasse, extreem hoge kwaliteit en exclusiviteit. Al sinds 1905 worden er Rolex horloges gemaakt en vooral deze oude horloges kunnen enorm veel geld waard zijn. Bij Goud Verkopen Rotterdam taxeren wij vrijblijvend uw horloge en kunt u tegen een goede prijs direct het horloge verkopen. Het geld ontvangt u direct cash voor uw horloge met u mee, maar kan ook op uw rekening gestort worden. Wij doen u graag een bod voor uw Rolex horloge!

Inkoop Breitling Horloge

De beste prijs voor uw Breitling horloge? Die vindt u bij Goud Verkopen Rotterdam. Een vintage Breitling horloge is tegenwoordig erg veel geld waard en u kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw prachtige horloge, die u misschien niet meer draagt of die u geërfd hebt. Een vrijblijvende taxatie in onze winkel in Rotterdam geeft u volledig inzicht over wat uw vintage Breitling horloge momenteel waard is, en welke prijs wij u direct kunnen geven voor het horloge.

Breitling is een van de meest bekende en beste Zwitserse horlogemerken, dat wordt gekenmerkt door een bijzonder goede kwaliteit. Het dragen van een Breitling horloge is dan ook uitmuntend voor het uitdragen van een bepaalde status, vergelijkbaar met een horloge van Rolex. Omdat Breitling horloges zeer waardevast zijn, kunnen oude horloges waar u misschien niets meer mee doet nog steeds erg veel geld waard zijn. Wij kunnen u direct cash geven voor uw horloge. Mocht u dus een exemplaar hebben liggen en wilt u deze inwisselen voor besteedbaar geld? Kom dan eens langs en laat ons een bod doen op uw horloge!

Actuele Goudkoers

Actuele Zilverkoers

Neem direct contact op voor de beste en meest actuele prijzen

Wij geven altijd de beste en meest eerlijke prijs volgens de dagkoers die op deze website vermeld staat. Natuurlijk kunt u ook bellen voor meer concrete informatie. Ook kunt u natuurlijk langskomen in onze winkel in Rotterdam.
NEEM CONTACT OP