Wilt u uw goud verkopen? Of u nu uw oude gouden sieraden wilt verkopen of een gouden munt bij Goud Verkopen Rotterdam bent u aan het juiste adres! Sommige mensen denken wel eens “zal ik mijn oude goud wel verkopen”, maar als u er niets meer mee doet of nooit meer draagt kunt u het net zo goed inwisselen nu de goudprijs erg hoog staat. Met het geld dat u voor uw oude gouden sieraden of munten krijgt kunt u natuurlijk weer iets anders moois kopen of ergens in investeren.

Ik wil mijn oude goud snel en veilig verkopen, kan dat bij Goud Verkopen Rotterdam?
Ja natuurlijk kan dat! Bij ons krijgt u direct contant geld voor uw goud en daarboven op krijgt u ook nog eens de hoogste en beste goudprijs van ons! Een hogere prijs voor uw goud gaat u nergens anders krijgen! U kunt uw goud heel snel en heel veilig bij ons in de winkel verkopen in Rotterdam. Wij zijn gevestigd aan de Beijerlandse 123B in Rotterdam en staan bekend als zeer klantvriendelijk.

In deze tijd is het heel verstandig om uw goud te verkopen, omdat de goudkoers enorm hoog en gunstig staat! U krijgt dus veel rendement op uw goud en goede prijzen per gram. De actuele goudkoers kunt u ook terug vinden hier op onze website! Wist u dat wij naast het inkopen van goud ook zilver, diamanten en luxe horloges zoals Rolex en Breitling inkopen?

Wij maken zelf ook sieraden en zijn een officiële edelstenen zetter met een officieel HRD certificaat. Dat betekend dat wij direct diamanten of edelstenen kunnen plaatsen op uw sieraard. Wilt u bijvoorbeeld een mooie diamanten ring kopen voor uw vrouw, dan hoeft u bij Goud Verkopen Rotterdam niet 6 weken te wachten tot hij klaar is. Wij kunnen dit direct in orde maken voor u en hebben ook meer dan 50 monturen en ontwerpen altijd op voorraad!