Heeft u een Rolex horloge, en wilt u deze verkopen in de omgeving van Rotterdam? Bij Goud Verkopen Rotterdam houden wij ons naast de inkoop van goud en zilver ook bezig met het kopen van prachtige horloges van bekende Zwitserse horlogemerken zoals Rolex. Bent u in het bezit van een Rolex horloge, maar kunt u het geld dat dit horloge waard is beter gebruiken? Dan hebben wij absoluut een mooie prijs voor u. Mocht uw Rolex voorzien zijn van goud, dan geldt er ook naast de marktwaarde ook nog een goudprijs voor uw horloge, afhankelijk van de goudkoers.

Rolex horloges zijn vaak veel geld waard en wij kunnen u dan ook een goede prijs bieden voor uw oude of nieuwe Rolex horloge. Het dragen van een Rolex wordt wereldwijd gezien als het uiten van een bepaalde status en het merk kent enorm veel aanzien. Geliefd door liefhebbers en verzamelaars maakt dit voor bezitters een uitstekende kans om veel geld te kunnen vangen voor een dergelijk horloge. Wist u bijvoorbeeld dat het duurste Rolex horloge maar liefst 1,2 miljoen euro kostte? Dit was een Rolex Daytona die ooit tot Eric Clapton behoorde. Qua prijsindicatie zijn er een aantal verschillen te bedenken, zoals of hij retro en vintage is, of juist weer nieuw. Horloges uit de jaren ’50 zijn bijvoorbeeld weer erg populair.

Kom dus eens langs in onze juwelierszaak in Rotterdam om uw Rolex horloge te laten taxeren. Wilt u het horloge verkopen in Rotterdam? Dan bieden wij u direct een goede prijs voor het klokje. Heeft u een Rolex horloge, maar wilt u weten hoeveel het horloge waard is? Ook dan kunnen wij u helpen. Onze ervaren taxateurs kunnen u namelijk precies vertellen hoeveel het horloge waard is. Hoeveel hij waard is, kunnen wij u helaas niet zo simpel via een internetpagina vertellen. Rolex horloges met staal zijn het meest gevraagd, dus de prijzen hiervan liggen bijvoorbeeld weer hoger dan andere materialen.

Uw Rolex horloge verkopen in Rotterdam? Kom snel langs bij OZ Juwelier in Rotterdam!