Op zondag uw goud verkopen? Dat kan bij Goud Verkopen Rotterdam aan de Beijerlandselaan in de havenstad. Er kunnen veel redenen zijn om uw goud op zondag te verkopen. Bijvoorbeeld omdat u de rest van de dagen moet werken, of omdat u per direct geld nodig heeft en u nergens anders terecht kan om uw goud op zondag in te wisselen. Bij ons kunt u zeven dagen per week en het hele jaar door terecht om uw goud in te wisselen. Wel moet er op zondag een afspraak gemaakt worden, maar hiervoor kunt u bellen naar het telefoonnummer onderop de website. Ook zondag zijn wij dus open om goud te kopen!

Goud inwisselen op zondag

Het inwisselen van uw goud op zondag is momenteel erg interessant. De goudkoers, ook wel de waarde van goud op dit moment, ligt namelijk enorm hoog. De goudprijs verschilt met de minuut, maar als we kijken naar de afgelopen maanden en jaren, kunnen we wel stellen dat de prijs voor goud op dit moment erg gunstig ligt voor eigenaren van goud. Heeft u bijvoorbeeld nog een gouden horloge, gouden ring, gouden oorbellen of andere gouden juwelen liggen? Dan kunt u deze te allen tijde bij ons inwisselen in onze juwelier en goud wisselkantoor in Rotterdam. Ook op zondag bent u van harte welkom om uw goud in te wisselen en uw goud te verkopen.

Ook op zondag de hoogste prijs voor uw goud

Het maakt niet uit of u op zondag uw goud inwisselt, of op een andere dag. Bij Goud Verkopen Rotterdam bieden wij u altijd de hoogste prijs voor uw goud. Gouden muntstukken of gouden juwelen worden door ons omgesmolten en worden vervolgens weer verwerkt in eigen gemaakte juwelen, die wij weer verkopen aan onze klanten. Op die manier blijft het goud in eigen beheer en kunnen wij u de hoogst mogelijke prijs voor uw goud aanbieden. Kortom: wilt u uw goud inwisselen op zondag en zoekt u daar nog een betrouwbare partij voor? Laat het ons dan weten en maak een afspraak. Bekijk hier onze contactgegevens.