Heeft u gouden sieraden of juwelen liggen, en wilt u deze verkopen? Bij Goud Verkopen Rotterdam bieden wij de hoogste prijs voor uw goud. Veel mensen hebben bijvoorbeeld gouden sieraden geërfd van familieleden, of hebben simpelweg nog oude juwelen die zij vroeger hebben gedragen thuis liggen. Veel van deze sieraden en juwelen kunnen no veel geld waard zijn, iets waar veel mensen niet op de hoogte van zijn. In onze juwelier in Rotterdam kunt u uw goud verkopen tegen de beste prijzen, die gebaseerd zijn op de actuele koersprijzen van goud. Dit wordt ook wel de goudkoers genoemd.

Direct goud verkopen voor een hoge prijs

Lijkt het u ook wat om uw goud te verkopen? Dan kan dat bij ons in de juwelier in Rotterdam. Het verkopen van goud was overigens vrijwel nooit zo interessant als nu: waar goud de afgelopen jaren sterk in waarde schommelde, is de waarde momenteel erg hoog. Dus: de goudkoers staat momenteel erg positief voor goudbezitters. Wat dit inhoudt is dat u voor uw goud een zeer goede prijs ontvangt, omdat deze veel waard is. Goudbezitters kunnen het momenteel dus erg interessant vinden om hun goud te verkopen. Goudwaar, maar ook zilverwaar en bijvoorbeeld diamanten, zijn goederen waar wij bij Goud Verkopen Rotterdam erg veel interesse in hebben.

Ook goud verkopen?

Onze ervaren goudsmeden en diamantairs kunnen u precies vertellen wat het goud momenteel waard is en wat de prijs is die u voor uw goudwaar kunt ontvangen. Bij ons in de winkel ontvangt u direct een bod op uw goud, waarna u dit direct cash met u meekrijgt. Het enige wat u dus hoeft te doen om uw goud te verkopen is dit mee te nemen naar onze juwelier, waarna wij u hiervoor een mooie prijs kunnen bieden. Ook is het mogelijk het goud vrijblijvend te laten taxeren. Kortom: wilt u uw goud verkopen, maar weet u niet hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Goud verkopen was nog nooit zo rendabel!