Wilt u goud verkopen in Rotterdam Prinsenland? Dan bent u bij Goud Verkopen Rotterdam aan het juiste adres. Goud Verkopen Rotterdam is onderdeel van OZ juwelier, gelegen aan de Beijerlandselaan in Rotterdam. Dagelijks zijn wij bezig met het taxeren, inkopen én verkopen van de meest prachtige juwelen en sieraden, waaronder goud en zilver. Omdat wij zelf verantwoordelijk zijn voor het fabriceren van juwelen en sieraden, kunnen wij u de hoogste prijs bieden voor alle soorten edelmetalen. Wij maken bij goud inkoper Rotterdam Prinsenland namelijk van dit ingekochte goud zelf ook weer juwelen.

Goud inkoper Rotterdam Prinsenland

Bij ons krijgt u geheel vrijblijvend een taxatie van de door u aangeboden objecten. Bij goud en zilver inkoper Rotterdam Prinsenland kunt u met alle soorten juwelen binnenstappen. Of uw edelmetalen nou kapot zijn of in nieuwstaat, of dat ze in juwelen verwerkt zitten of helemaal los aanwezig zijn… het maakt allemaal niet uit! Na deze taxatie kunt u er zelf voor kiezen om het goud te verkopen, waarna u direct en ter plekke cash voor uw goud- en zilverwaar ontvangt in Rotterdam Prinsenland. Wij werken zowel op afspraak als zonder afspraak, dus u kunt te allen tijde bij ons in de winkel binnenstappen om te informeren naar de huidige goud en zilver koersen of om direct een taxatie te laten verrichten.

Heeft u goud liggen en wilt u dit goud verkopen in Rotterdam Prinsenland, dan is nu het juiste moment! Het verkopen van zilver en goud is dankzij de hoge prijzen namelijk aantrekkelijker dan ooit. Zodra wij u een bod hebben gedaan voor uw goud, zilver, diamanten of horloge, bepaalt u zelf wat u met dit aanbod doet. Heeft u geen tijd om langs te komen? Stuur ons dan een foto via de mail zodat wij een zo volledig mogelijke taxatie kunnen verrichten. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, maar voor de beste taxatie komt u het beste even langs bij ons in Rotterdam Prinsenland.