DIAMANT-INKOOP  SIERADEN EN JUWELEN

Direct geld voor uw diamanten en goud

Goud Verkopen Rotterdam houdt zich naast het inkopen van goud en zilver ook bezig met de diamant-inkoop. U kunt hiervoor terecht bij ons in de winkel in Rotterdam, maar ook via de telefoon of e-mail kunnen wij u passend advies geven voor de verkoop van uw kostbare diamanten. Bent u zelf in het bezit van diamanten die u graag wilt verkopen voor de beste diamantprijs? Dan zit u hier dus helemaal aan het goede adres. Wij taxeren, certificeren, kopen en verkopen diamanten. Deze prachtige edelstenen worden veelal gebruikt in juwelen en zijn dan ook erg populair.De diamant-inkoop is vaak iets waar tijd voor vrijgemaakt dient te worden voor diamant-verkoop beter eerst bellen

Wat is de prijs van diamanten?

Onze juwelier is gespecialiseerd in de in- en verkoop van diamanten. Dit kunnen zowel diamanten met als zonder certificaat zijn, en kunnen bijvoorbeeld in sieraden gezet zijn, maar kunnen ook los worden aangeboden. Wel moet gezegd worden dat de prijs die aangeboden wordt voor stenen die geheel zuiver zijn, hoger is dan onzuivere diamanten. Ook is het voor de prijs van belang dat de diamant wit van kleur is. Onzuiverheden en andere kleuren dan wit, kunnen de prijs beïnvloeden. De inkoopprijzen die wij hanteren zijn, naast deze twee criteria, ook afhankelijk van het aantal karaat en natuurlijk het gewicht van de diamant.

Ook uw diamanten verkopen? Wij bieden de beste prijs voor uw diamanten! Bij ons kunt u geheel vrijblijvend uw diamanten laten taxeren en de waarde van uw edelstenen laten verzilveren. Ook is het mogelijk om van uw diamanten een prachtig sieraad te maken, iets waar onze juweliers en smeden absoluut mee uit de voeten kunnen. Wij kunnen uw diamanten inkopen, of er prachtige sieraden van maken. Als echte specialist in de waardebepaling van goud, zilver en edelstenen kunnen wij u een eerlijke, hoge prijs bieden voor uw schatten.

Diamanten verkopen

De diamant inkoop locatie in Rotterdam staat garant voor een goede prijs die u direct met u meekrijgt. U ontvangt voor uw diamanten dus meteen een mooi bedrag, waar u zelf weer leuke dingen mee kunt doen. Heeft u dus nog oude juwelen liggen met diamanten erin en wilt u deze omzetten in besteedbaar geld? Dan helpen we u graag bij het laten taxeren van uw diamanten. Kortom: u kunt altijd bij ons terecht als u uw diamanten wilt verkopen.

Actuele Goudkoers

Actuele Zilverkoers

Neem direct contact op voor de beste en meest actuele prijzen

Wij geven altijd de beste en meest eerlijke prijs volgens de dagkoers die op deze website vermeld staat. Natuurlijk kunt u ook bellen voor meer concrete informatie. Ook kunt u natuurlijk langskomen in onze winkel in Rotterdam.
NEEM CONTACT OP